Sig pænt goddag til mit netværk

Jeg ville så gerne klare det hele selv – og det gør jeg også langt hen ad vejen. Men nogle gange sker det, at der er ting, jeg skal have hjælp til. Og så har jeg heldigvis de fineste samarbejdspartnere at trække på - mit værksted.

Jacob Rauff Baungaard

Jacob Rauff Baungaard

WorldPerfect

WorldPerfect er Danmarks første bæredygtighedsbureau. De arbejder for at øge bevidstheden omkring bæredygtighed igennem workshops og foredrag.

Jonas Bøgh Larsen

Jonas Bøgh Larsen

Hivebeat

Hivebeat er en online portal, der hjælper studerende i hele verden, med at få overblikket over events, fester og andre aktiviteter på et campus.

Lykke Borreskov

Lykke Borreskov

Borreskov Kommunikation

Borreskov kommunikation rådgiver og hjælper virksomheder, heriblandt Arla, med kommunikation på de sociale medier, ud fra virksomhedens behov og strategi.

Benjamin Christensen

Benjamin Christensen

GreenVolcano

Green Volcano er Danmarks første bæredygtige hostingfirma, som udelukkende drives af geotermisk energi fra islandske vulkaner og vandkraft.

Mads Himmelstrup

Mads Himmelstrup

Himmelstrup Event

Mads arrangerer til dagligt events for bla. Lego, Siemens, Atea, Envision, Verdo, PFA Pension, Bestseller, Cowi, Maersk, Bilka, Ecco, Energi Midt, Sportigan og Home.

 Mads Krøgholt

Mads Krøgholt

iPart

Mads laver 3D scanninger, 3D tegninger og 3D print. Det er kun fantasien der sætter grænser, når 3D printeren tændes.

Morten Elsøe

Morten Elsøe

Morten Elsøe

Morten Elsøe er livsstilscoach, foredragsholder og underviser med en evidensbaseret tilgang til sundhed. Han har desuden en fast klumme i Ekstra Bladet.

IdéRiget – kontorfællesskab

IdéRiget er et kreativt kontorkollektiv i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus.

IdéRiget er ligeså meget et fællesskabskontor som kontorfællesskab. Egentlig foretrækker vi betegnelsen kontorkollektiv, fordi vi bruger hinanden så meget i hverdagen, sparrer, idégenererer og spiser sammen. Her er masser af go’ arbejdsenergi, drive, inspiration og karma.

IdéRigets hjemmeside